Sidor

söndag 7 april 2013

Smakprover från Afrika

Det är inte många spel som har sågats lika brutalt som Afrika (i Japan går det under namnet Hakuna Matata)  som släpptes till PS3 2009. Afrika dras med en del tekniska brister men det är det närmsta jag kommit ett förverkligande av mitt drömspel. Det är ett spel som består av tre av mina största intressen: djur, att fotografera djur samt att inte behöva döda allt som rör sig. Afrika går ut på att sitta hukad i buskar, mecka med kamerainställningar och vänta in djur. Det finns uppdrag, men den största belöningen är att lyckas ta en fin bild. Det gör mig uppgiven att det är så här Afrika bemöts:
"Can you run over small animals in this game? i read somewhere that later on in the game you can drive yourself around, so they better make it realistic so you can run over a lion or something and break its legs off." 
- Användaren contempt456 på GameFaqs.com 
Jag kommer förmodligen att återkomma med en längre text om Afrika när jag spelat färdigt det men tills dess delar jag med mig av några bilder jag har tagit. Jag har precis låst upp den andra kameran och ser med spänning fram emot mer avancerade kameror och objektiv. Jag ser gärna att samtliga läsare på den här blöggen tar upp spelet och börjar byta foton med mig. Kom igen, ni vet att ni vill!8 kommentarer:

 1. Kommer du ihåg att jag namedroppade detta redan när vi bodde i din gamla lägenhet? Tänk, om jag bara sålt konceptet (eller i alla fall förklarat det lite tydligare) då så hade du redan haft detta i flera år.

  SvaraRadera
 2. Äsch, jag behövde det mer nu. :)

  SvaraRadera
 3. Jag hoppas du låser upp fler "artistic"-lägen, typ inverterade färger eller fisheye eller fatbooth.

  SvaraRadera
 4. Allting återkommer till E-type. http://www.youtube.com/watch?v=NvzZ4yShtog

  Och så hör vi alla ihop. I livets stora cirkel.

  SvaraRadera