Sidor

onsdag 9 januari 2013

Intro: Veckans film

Erfarna läsare av "Två män med ett skägg" har kanske uppmärksammat att aktiviteten och inläggsfrekvensen på den här bloggen i stort sett följer jordens bana runt solen. Detta enligt ett visst mönster: Hyperaktivt i december, bra i januari-februari för att framemot mars svikta, under senvår och sommar dö ut helt och sedan hjälpligt återupprättas under hösten.

Detta år - det förlösande året 2013 - tänkte vi försöka råda bot på bloggdöden och se till att denna vackra webbplats åtminstone krampaktigt håller sig aktiv hela året.

Vi ska göra det genom att installera en krycka: Ett filmprojekt som kommer uppdateras veckovis. Varje vecka väljer Balloonfighter eller jag en ny film, som sedan åskådas, smälts och bloggas grundligt.

Till saken hör att vi vill undersöka hur kul det egentligen är med film år 2013. Både Orpon och jag har under de senaste åren blivit fullständigt insugna i TV-seriernas kvalitetshav. När jag gick på bio i julas var det första gången på två år. Orpon har inte lyckats se klart en enda långfilm sedan 2004.

Så hur roligt har vi med filmkonsten, hur länge kommer vi lyckas behålla uppdateringsfrekvensen, och vilka filmer kommer vi se varje vecka? Det finns bara ett sätt att få svaren på dessa frågor:  

Byt aldrig mer websida!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar